5 Winterse beauty tips om je huid te laten stralen
primavera vrouw mutsDe kou buiten heeft een behoorlijke impact op je huid. De koude buitenlucht is droog en warm en droog zodra je binnen bent. Daarom kan je huid wel wat extra verzorging en aandacht gebruiken deze periode van het jaar.  Om je huid een handje te helpen geef ik je 5 WINTERSE BEAUTY TIPS voor een stralende huid:

Lees hier mijn vijf winterse beauty-tips:

1. Denk aan je lippen
Niet vergeten: je lippen! Heb je last van gebarsten of droge lippen? Dan is een lippenbalsem echt een must. De huid van je lippen is dunner dan de rest van je huid en kan tijdens kou en wind wel wat extra bescherming en verzorging gebruiken. Zorg ervoor dat je een 100% natuurlijke lippenbalsem gebruikt. Omdat veel lippenbalsems schadelijke ingrediënten bevatten zoals siliconen, parabenen en minerale oliën (paraffine/ vaseline) die schadelijk zijn voor je gezondheid.

2. Gebruik een milde peeling
Maak je huid dagelijks goed schoon en reinig het extra diep door het gebruik van een milde gezichtspeeling. Deze kun je 1 à 2 keer per week gebruiken. Na de reiniging van je gezicht kun je de peeling op je huid aanbrengen om de dode huidcellen te verwijderen. Het maakt je huid stralend en zacht. De peeling zorgt er ook voor dat je gezichtsverzorgingsproducten nog beter worden opgenomen. Je lichaam kun je tijdens het douchen scrubben met een bodyscrub en na het douchen verzorgen met een voedende bodyolie of bodylotion.

3. Gebruik een serum
Een serum is geen overbodige luxe voor je gezichtshuid! Je brengt het aan onder je dag- of nachtcrème en geeft je huid hiermee een extra boost. Een serum bevat vitaminen en antioxidanten in een hoge concentratie), waardoor het aandeel werkzame stoffen hoger is (vandaar het hogere prijskaartje). Hoe je optimaal van je serum kunt profiteren lees je hier.

4. Voldoende drinken
Zorg ervoor dat je dagelijks voldoende water drinkt. Minimaal 1,5 tot 2 liter per dag. Door voldoende water te drinken hydrateer je je huid van binnenuit. Vind je het lastig om nu het wat kouder is, voldoende water te drinken? Kook dan water en doe het in een theepot. Voeg schijfjes (biologisch) citroen toe en/of gember, om het water een smaakje te geven. Gedurende de dag kun je dit warm/lauw opdrinken.

5. Vergeet je handen niet
Je handen kunnen in de winter droog aanvoelen. Vermijd handcrèmes met aardolie gerelateerde oliën zoals paraffine, vaseline en uierzalf. Je kunt je handen een verwenbehandeling geven met een handmasker. Zo doe je dat:Scrub je handen met een bodyscrub en verdeel een dikke laag handcrème over je handen. Laat vijf minuten intrekken. Masseer vervolgens de overtollige handcrème in.

Ik hoop dat je thuis aan de slag kunt met deze vijf winterse beauty-tips. Wil je je huid een extra oppepper geven, denk dan eens aan de Warme Winter behandeling.
Heb je nog vragen of wil je jouw beauty-tips delen? Ik hoor het graag. Leuk als je een reactie achterlaat onderaan deze pagina in het reactieveld. Dank je wel!

Liefs,

handtekening sandy

 

 

 

P.S. Ken je mensen die deze beautytips kunnen gebruiken? Deel dit bericht gerust. Gebruik hiervoor de social-media buttons onderaan dit bericht. Bedankt!