De voorjaarsvakantie is weer achter de rug. En wat heb ik veel mensen gehoord die lekker op ski-vakantie zijn geweest. Ikzelf heb ook een paar dagen geskied in Duitsland! Brrrrr…. wat was het koud. Nu je (hopelijk) weer heelhuids thuisgekomen bent, is het geen overbodige luxe om je huid even extra te verzorgen.

Daarom kun je nu genieten van de Apres Ski Relax- & Beautybehandeling  om je huid na alle kou, zon en wind optimaal te hydrateren en te verzorgen. Je voeten worden ook verwend tijdens een heerlijk verwarmend voetbad met essentiële oliën en een voetmassage tijdens het gezichtsmasker.

APRES SKI RELAX- & BEAUTY BEHANDELING
Duur: ca. 80 minuten | ACTIEPRIJS: 65,- euro
Je behandeling start met een aromatisch voetbad met essentiële oliën. Vervolgens wordt je huid gereinigd, gevolgd door een milde peeling. Na het reiniging kun je genieten van een ontspannende massage van gezicht, nek, schouders en decolleté met hydraterende massageolie. Tijdens de massage gebruik ik verwarmde rozenkwarts edelstenen.
Je voeten en onderbenen worden tijdens het masker gemasseerd.
Na afloop van de behandeling wordt je huid verzorgd met een op jouw huid afgestemde dag- of nachtverzorging.

Afspraak maken:
Stuur een mail naar info@natuurlijkprana.nl
of bel: 06-13587558.
Deze behandeling kun je reserveren tot en met 6 april 2018.

P.S.: niet op wintersport geweest? Maar je huid na de kou in Nederland even extra verwennen? Ook jij bent natuurlijk van harte welkom.

Deze behandeling is naar wens uit te breiden met de volgende deelbehandelingen:

Deelbehandeling Prijs
Epileren wenkbrauwen € 10,00
Verven wenkbrauwen € 7,50
Verven wimpers € 10,50
Verven wenkbrauwen en wimpers € 15,00
Handmassage € 7,50