Sinds 2004 heb ik de therapeutenopleiding bloesemremedies afgerond en werk ik met veel enthousiasme en met bijzondere resultaten met de bloesem- edelsteen- en omgevingremedies van Alaskan Essences en de remedies die ik zelf heb mogen maken in o.a. Alaska, Hawaii, Frankrijk, Italië en Zuid-Engeland. (klik hier voor meer informatie over de PRANA remedies).

Wat zijn bloesemremedies
Bloesemremedies zijn in bronwater opgenomen energietrillingen van wilde of biologische geteelde planten, bomen of mineralen, die een genezende en herstellende werking hebben op zowel lichaam als geest. Je kunt, door bloesemremedies in te nemen, een bepaalde gemoedstoestand in balans brengen, door het tegenovergestelde aan te vullen.

Een voorbeeld:
‘Angst’ staat niet op zichzelf. Het tegenovergestelde van ‘angst’ is ‘moed’. Wanneer je (of je kind of huisdier) last heeft van angsten kun je met bloesemremedies het tegenovergestelde (dus ‘moed’) gaan aanvullen.

Een overzicht waarvoor je bloesemremedies zoal voor kunt gebruiken:

  • Spirituele ontwikkeling
  • Innerlijke groei en bewustwording
  • Innerlijk evenwicht en rust
  • Het transformeren van een probleem
  • Inzicht in het oplossen van moeilijkheden
  • Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel inzicht en evenwicht

Bij PRANA Beauty & Health kun je terecht voor een consult, waarin we jouw persoonlijke situatie bespreken en ik vervolgens een doseerflesje bloesemremedies samenstel (en eventueel ondersteunende celzouten adviseer).

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-13587558 of mail: info@natuurlijkprana.nl