Wanneer je iets in zijn geheel bekijkt en niet in de ‘som van de verschillende onderdelen’, dan bekijk je iets holistisch.
Holisme komt van het Griekse woord ‘holon’, dat ‘het geheel’ betekent; alles is met elkaar verbonden.Zo bekijk ik ook de huid. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant is belangrijk.

Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt. Voel je je goed over jezelf, dan straal je dit ook uit. Een gezonde levensstijl, waaronder gezonde voeding, voldoende rust, ontspanning, aandacht en tijd voor jezelf dragen hieraan bij.

Daarom volgde ik na de opleiding voor uiterlijke verzorging, ook opleidingen die gericht zijn om je goed te voelen van binnenuit, waaronder de opleiding aromatherapie, bloesemtherapie en celzouttherapie.

Met behulp van de 100% natuurlijke producten van PRIMAVERA, de kennis die ik heb opgedaan tijdens deze opleidingen en mijn intuitie, heb ik optimaal verzorgende en ontspannende behandelingen samengesteld om je lichaam en geest te laten ontspannen in een sfeervolle en persoonlijke omgeving, zodat je je na afloop weer opgeladen en uitgerust voelt,  zodat je dit aan de buitenkant uitstraalt.

Ook is het mogelijk mijn praktijk te bezoeken voor een consult bloesemremedies/celzouten. Meer info, klik hier.