Natuurlijke producten? Daarom!Waarom zou je natuurlijke producten gebruiken om je huid te verzorgen? Je smeert het toch op ‘de buitenkant’. Dit heb ik jarenlang gedacht. Tot ik wist dat ongeveer 60% van wat je op je huid smeert, in je bloedbaan terechtkomt. Wanneer deze producten schadelijke ingrediënten, ja zelfs gifstoffen, bevatten, kun je wel raden wat dit betekent.

Heel veel verzorgingsproducten, zoals shampoo, douchebalsem, lipstick, dagcrème, foundation, bodylotion, deodorant, nagellak en reinigingsmelk bevatten enorm veel schadelijke stoffen.  Deze stoffen kunnen kankerverwekkend zijn, en de voortplantingsorganen en hersenfuncties verstoren. Iets dat je vast niet wilt! Gebruik daarom alleen maar:

100% natuurlijke (huid)verzorgingsproducten.

Producten die uitsluitend ingrediënten bevatten die afkomstig zijn uit de natuur, dus niet synthetisch gemaakt in een laboratorium.

logo primavera

Tijdens alle behandelingen die je bij PRANA Beauty kunt ondergaan,wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurlijke-, biologische, (h)eerlijke en dierproefvrije producten van het Duitse merk PRIMAVERA. Deze producten voldoen aan de strenge eisen van het NaTrue certificaat. Een overkoepelend en betrouwbaar keurmerk voor natuurcosmetica. Dit betekent: natuurlijke producten met veelal biologische ingrediënten, zonder chemische-synthetische toevoegingen. Producten die je huid en het milieu zo min mogelijk belasten. De 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten die ik tijdens de nende gezichtsbehandelingen en gezichtsmassages gebruik zijn verkrijgbaar bij schoonheidssalon Hoofddorp PRANA Beauty & Health. Je vind ons in de Hoofddorpse wijk Floriande Zuid op eiland 2. Met deze natuurlijke huidverzorging zorg je dus niet alleen goed voor je huid en je lichaam, maar ook voor een gezonde en schone aarde.Puur natuur, puur ontspanjezelf.

 P.S. Ik heb een beauty blog geschreven met  6 tips om over te stappen op natuurlijke beauty-producten. Vind je het leuk om deze tips te lezen? Klik dan hier.