Gestrest? Boek de Onthaast-behandelingHeb je het (te) druk? Heb je veel aan je hoofd? Voel je je gespannen en gestrest? Kun je je niet herinneren dat je even een moment voor jezelf hebt gehad? Ik help jou heel graag even helemaal tot rust te komen. Daarom heb ik een speciale ONTHAAST-behandeling voor jou samengesteld.

Deze echte verwenbehandeling wordt uitgevoerd met 100% natuurlijke producten en fijne etherische oliën die geselecteerd zijn vanwege hun ontspannende werking op zowel lichaam als geest.

De behandeling start met een heerlijk geurend en verwarmend voetenbad. Vervolgens de gezichtsverzorging, waarbij de huid wordt schoongemaakt door middel van een oppervlakte reiniging en een dieptereiniging. Na de reiniging volgt een uitgebreide anti-stress massage van gezicht, nek, hals, decolleté en schouders met o.a. warme rozenkwarts edelstenen. Deze massage zorgt er echt voor dat je je volledig kunt ontspannen. Tijdens het gezichtsmasker geniet je van een ontspannende hand- en voetenmassage en tot slot wordt de behandeling afgesloten met een passende gezichtsverzorging.

Prijs: NU 77,- euro
Duur: ca. 80 minuten
Deze behandeling kun je de gehele maand oktober (2016) boeken!