Over mijOver mij
Ik help jou graag als vrouw een moment van rust en ontspanning te geven. Even tijd voor jezelf, naast al je dagelijkse activiteiten, zoals je baan, gezin en sociale contacten.

Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt. Voel je je goed over jezelf, dan straal je dit ook uit. Een gezonde levensstijl, waaronder voldoende rust, ontspanning en tijd voor jezelf dragen hieraan bij.

Tijdens mijn diverse opleidingen, zoals uiterlijke verzorging, aromatherapie, bloesemtherapie, celzouttherapie en medische- en psychosociale basiskennis heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Dit alles heb ik in combinatie met mijn intuitie  samengebracht in mijn behandelingen:

VAN BUITEN’: holistische gezichtsbehandelingen met 100% natuurlijke, (h)eerlijke en dierproefvrije producten.

VAN BINNEN’: tijdens een consult help ik je bij emotionele- of fysieke klachten, slaapproblemen of andere persoonlijke uitdagingen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Dit doe ik met behulp van bloesemremedies en Schussler celzouten. (*)

Liefs!

handtekening sandyTot zover de informatie over mij.

Wil je een afspraak met me maken voor een verzorgende en ontspannende massage en of beautybehandeling, neem dan snel contact met me op.

Sandy Hof-Teeuwen

(*) Deze consulten zijn ook uitstekend geschikt voor kinderen.

Ik adviseer je bij (ernstige) klachten/ziektes altijd een arts te raadplegen. Celzouten en bloesemremedies zijn ter ondersteuning en niet ter vervanging van medische begeleiding/ medicatie.