Over mijOver mij
Ik help jou als vrouw een moment van rust en ontspanning te geven. Even tijd voor jezelf, naast al je dagelijkse activiteiten, zoals je baan, gezin en sociale contacten.

Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt. Voel je je goed over jezelf, dan straal je dit ook uit. Een gezonde levensstijl, waaronder voldoende rust, ontspanning en tijd voor jezelf dragen hieraan bij.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn diverse opleidingen, zoals uiterlijke verzorging, aromatherpie, bloesemtherapie en celzouttherapie, in combinatie met mijn intuïtie, heb ik samengebracht in mijn behandelingen, die erop gericht zijn om je te laten ontspannen en je stralend en krachtig te voelen.

Iets dat ik je van harte gun!

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

Liefs!

handtekening sandyTot zover de informatie over mij.

 

 

 

 

Wil je een afspraak met me maken voor een verzorgende en ontspannende massage en of beautybehandeling, neem dan snel contact met me op.