Salie/Druivepit – voor de gecombineerde tot vette huid
Huidzuiverende salie olie en verzorgende druivenpit olie geven de gecombineerde- en vette huid een frisse en matte teint.

Wanneer de huid glimt en tegelijkertijd droog is heeft ze een verzorging nodig die geschikt is voor beide huidtypes. De Balancing gezichtsverzorging is gemaakt van zuivere plantaardige ingrediënten om de gecombineerde en de vette huid in evenwicht te brengen en de natuurlijke functies van de huid te ondersteunen. De reinigende biologische salie olie en de intensief verzorgende druivenpit olie werken samen om de huid zichtbaar te verfijnen en reguleren de talgproductie op plekken waar ze de neiging heeft om te gaan glimmen. Een evenwichtige verzorging voor een gezonde, zuivere en matte teint.

Werking:

Biologische salie olie: vermindert overmatige talgproductie van de huid en voorkomt glimmen. Stimuleert de zintuigen.
Biologische druivenpit olie: rijk aan antioxidanten en essentiële vetzuren. Helpt om de elasticiteit van de huid te behouden en reguleert de talgproductie van de huid.

PRIJZEN BALANCING GEZICHTSVERZORGING:

Reinigingsgel:
deze zacht schuimende reinigingsgel verwijdert vuil, make-up en overtollig talg. De huid voelt na gebruik fris en soepel.
100 ml, € 17,00

Peeling:
Deze licht schuimende gel geeft een effectieve reiniging en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen.
50 ml (tube), € 11,00

Tonic:
Deze in evenwicht brengende tonic reguleert de talgproductie, vermindert poriën en onzuiverheden.
100 ml, € 17,00

Crèmefluid:
Deze zachte crème trekt snel in de huid, reguleert de talgproductie, zorgt voor een evenwichtige hydratatie en geeft een frisse matte teint.
30 ml, € 26,00

Acne-gel
Deze zachte antibacteriële gel tegen onzuiverheden, zorgt voor een gelijkmatige frisse teint. Breng de acne-gel aan op de onzuiverheden, nadat je de huid hebt gereinigd.
10 ml (tube), € 14,00

Proefset salie/druivepit € 10,00
Met: reinigingsgel 28 ml, Tonic 28 ml., drèmefluid 8 ml.
In een toilettasje van bio-katoen.

Prijswijzigingen voorbehouden.