Bij essentiële olie gaat het niet alleen om de geur, maar de pure essentiële oliën van PRIMAVERA kunnen worden gebruikt in het dagelijkse leven voor een totale verzorging. Aromatherapie is 5000 jaar oud en is daarmee een van de oudste vormen van therapie met planten die evenwicht geven en het immuunsysteem versterken.

De essentiële oliën van PRIMAVERA zijn 100% zuiver.

Ze zijn:

  • Natuurlijk– ze zijn natuurlijk en niet bewerkt
  • Authentiek – ze bevatten alleen de olie van de plant die vermeld wordt
  • Niet veranderd – ze bevatten geen kunstmatige of syntetische toevoegingen.
  • Zuiver van soort – ze zijn uitgebreid met fracties en andere botanische stoffen


Werking essentiële oliën/ aromatherapie:

Psychische werking:
de geur van essentiële oliën zorgt dat je je goed voelt en versterkt de levenskwaliteit, bouwt stress af en harmoniseert de gevoelens. Opwekkende aroma’s activeren en stimuleren ons overdag; rustgevende geuren zorgen ’s avonds voor ontspanning en brengen je terug naar jezelf

Lichamelijke werking:
afhankelijk van de samenstelling hebben essentiële oliën een verwarmende, verkoelende, verzorgende, opwekkende of verfrissende werking op onze huid.

Alle essentiële oliën van PRIMAVERA zijn bij PRANA Beauty & Health verkrijgbaar in diverse inhoudsmaten (5 ml, 10 ml). Een greep uit het PRIMAVERA essentiële oliën assortiment: citroen, den, gember, lavendel, sinaasappel, lemongrass, roos, teatree, mandarijn, ylang ylang etc.

Ook zijn er heerlijke gverkrijgbaar. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken in een geurbrander of diffuser.