revitaliserende verzorging van PRIMAVERARoos/Granaatappel – voor de rijpe en veeleisende huid

De revitaliserende gezichtslijn van PRIMAVERA combineert de herstellende essentiële olie van de roos, het bloemensymbool van de liefde, met de antioxidant werking van de granaatappelzaadolie, het vruchtsymbool voor schoonheid. Deze twee traditionele schoonheidsingrediënten werken samen om de jeugdige uitstraling van de huid op een natuurlijke manier te versterken, verminderen fijne lijntjes en rimpels en versterken stevigheid en elasticiteit- een perfecte keuze voor de rijpere huid en veeleisende huid.

Werking:
Biologische essentiële rozenolie zorgt ervoor dat er minder gebroken haarvaten ontstaan, bevordert celvernieuwing, zorgt voor een betere teint en is rustgevend voor de zintuigen.
Biologische granaatappelzaad olie
bevat krachtige antioxidanten voor de bestrijding van vrije radicalen.
Aanvullende, natuurlijke vochtinbreng komt van de biologische extracten van witte lelie, matcha groene thee, ogentroost en witte thee. Deze ingrediënten versterken en beschermen de huid tegen vrije radicalen.
Kortom: revitaliserende verzorging voor de rijpere huid. Deze producten worden ook gebruikt tijdens de diverse ontspannende gezichtsbehandelingen en gezichtsmassages bij PRANA Beauty in Hoofddorp. We zijn gevestigd op eiland 2 in de wijk Floriande Zuid. Wil je een afspraak maken voor een moment van ontspanning en verzorging en relaxen tijdens een beautybehandeling? Of wil je een PRIMAVERA product voor de revitaliserende verzorging bestellen? Neem dan snel contact met ons op!


PRIJZEN REVITALISERENDE GEZICHTSLIJN

Reinigen:

reinigingsmelk, 100 ml, € 20.00
peelinglotion, 50 ml, € 12.00
tonic, 100 ml, € 20.00

Behandelen:
oliecapsules, 30 stuks, € 49.00 (ook verkrijgbaar als weekkuur: 7 stuks voor € 12,00)
oogcrème, 15 ml, € 39.00
intensief vitaliserend serum, 30 ml, € 68.00
vitaliserend masker, 50 ml, € 27.00

Verzorgen/ beschermen:
revitaliserende crème, 30 ml, € 33.00
intensief verzorgende crème, 30 ml, € 39.00
ultra-rich regenerende crème, 30 ml, € 46.00

Kennismakingsset € 10.00
Met reinigingsmelk 28 ml, tonic 28 ml en revitaliserende crème 8 ml.

Prijswijzigingen voorbehouden.