Prijs behandeling:      € 80.-
Duur behandeling:     ca. 90 minuten

Deze heerlijke Rozenkwarts-rozen behandeling is ECHT een verwenbehandeling. Inclusief een ontspannend en verwarmend voetenbad, voetenmassage en handmassage. Tijdens de uitgebreide gezichtsmassage wordt gebuik gemaakt van warme- en koude edelstenen.

‘Gaaf voor Mama’ schreef een leuke recensie over deze behandeling die ze onderging. Klik hier om het te lezen.

De kun je verwachten tijdens de Rozenkwarts-rozen behandeling

  • Voetenbad met rozenolie en rozenkwarts edelsteenremedie (Alaskan Essences)
  • Reiniging gezicht
  • Dieptereiniging gezicht met milde peeling met jojobawasparels
  • Uitgebreide massage van gezicht, hals, nek en decolleté met warme en koude rozenkwarts edelstenen.
  • Rozenkwarts-rozen rozen gezichtsmasker
  • Massage van de handen
  • Masage van de voeten en onderbenen
  • Op de huid afgestemde gezichtsverzorging

De Rozenkwarts-rozen behandeling is een ideale behandeling om stress te verminderen en je huid optimaal te verzorgen. Tijdens deze bijzondere verwenbehandeling wordt o.a. gewerkt met massageolie met 100% zuivere essentiële rozenolie en warme en koude rozenkwarts edelstenen.

Producten:
Tijdens deze verwenbehandeling wordt gebruik gemaakt van de 100% natuurzuivere, biologische plantaardige huidverzorgingsproducten van PRIMAVERA. Deze producten zijn dierproefvrij en tevens voorzien van het NaTrue label, dat aangeeft dat deze producten voldoen aan hoge internationale standaarden voor natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging

Werking 100% natuurzuivere essentiële rozenolie:

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met een massageolie met 100% natuurzuivere essentiële rozenolie van de Damascener roos (rosa damascena). De essentiële rozenolie wordt verkregen door waterdampdistillatie van de verse rozenblaadjes. Roos is een van de duurste essentiële oliën; voor één druppel olie zijn tussen de 50 en 100 bloemblaadjes nodig. De rozenessence heeft een diepe psychologische werking. Ze brengt alles in evenwicht dat uit balans geraakt is, speciaal als dit met het energiecentrum van het hart in verbinding staat. Ze schenkt troost bij zorgen en leed, geneest psychische pijnen, stelt open voor liefde, vriendelijkheid en mededogen. Voor de huid is de rozenessence een kostbaar schoonheidsmiddel. Ze stimuleert, zuivert, verheldert, geneest en is geschikt voor alle huidtypen.

Werking rozenkwarts edelsteen:
Edelstenen hebben energievelden, die bewegen, trillen. Door edelstenen met een bepaalde trilling te gebruiken neem het lichaam het trillingsgetal van de steen (gedeeltelijk) over. Naast het trillinggetal spelen ook de kleur, de vorm en de chemische samenstelling van de edelstenen een rol. Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen o.a. een positieve werking op het hart.

Werking rozenkwarts remedie:
De rozenkwarts edelsteenremedie (Alaskan Essences) opent, verzacht en kalmeert het hart; helpt de verbinding te maken met het innerlijk kind en dit te voeden en verzorgen; harmoniseert het hartgebied zodat intimiteit met zichzelf en anderen mogelijk is en blijft.

Optionele deelbehandelingen (alleen mogelijk tijdens de behandeling):

Deelbehandeling Prijs
Epileren wenkbrauwen € 10,00
Verven wenkbrauwen € 7,50
Verven wimpers € 10,50
Verven wenkbrauwen en wimpers € 15,00