creme czDAGCRÈME
Schussler Anti verouderings dagcrème is een Premium intensieve anti-rimpel crème.

Al sinds 35 jaar worden de stamcellen van planten en hyaluronzuur gebruikt in de anti-rimpel behandelingen. De stamcellen van de plant bevorderen de regeneratie van het epitheelweefsel, verbeteren de bloedcirculatie en vertragen de veroudering. Deze stamcellen worden niet alleen genoemd voor het herstel van de huidcel, maar kunnen ook de cel corrigeren.

Deze unieke combinatie met Schussler celzouten Calcium fluoratum nr. 1 (strakker maken), Natrium chloride nr. 8 (hydratatie) en Slicea nr. 11 (anti-rimpels) zorgen voor de natuurlijke balans van de ouder wordende huid. Het extract van de Hibiscus wordt direct door de huid opgenomen en maakt deze zacht en stevig. Verzorg de huid van je gezicht iedere dag met deze unieke combinatie.

■ 100% natuurlijke ingrediënten
■ Shea boter
■ Parabeen-vrije producten
■ Allergeen-vrij

Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol&Cetearyl Glucoside, Hibiscus Sabdariffa (Roselle) Flower Extract&Propanediol, Calendula Officinalis Flower Extract&Cocos Nucifera Oil, Cetearyl Alcohol, Citrus Aurantium (Orange) Callus Culture Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Sorbitol, Lactose, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Helianthus Annuus Seed Oil, Calcium Fluoride, Sodium Chloride, Silica, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Sorbic Acid

Inhoud: 50 ml | PRIJS 16.65 euro

NACHTCRÈME

Schussler Anti-Age nachtcrème

Schussler Anti-Age nachtcrème is een intensieve anti-rimpelcrème. De crème bevat een verhoogde dosis aan hyaluronzuur en plantaardige stamcellen. Deze ingrediënten bevorderen in grote mate de nachtelijke regeneratie van de huid. De Schussler Anti-Age nachtcrème geeft een allesomvattende bescherming en een zacht gevoel.

Minder rimpels, langdurige hydratatie

De nachtcrème bevat twee soorten celzout: Calcium fluoratum en Natrium chloratum.
Calcium fluoratum
Ook wel celzout nr. 1 van Dr. Schussler. Dit celzout stimuleert de collageenproductie van de huid en vermindert hierdoor de tekens van verrimpeling.
Natrium chloratum
Wordt ook wel celzout nr. 8 genoemd. Dit celzout is belangrijk voor de waterhuishouding en het zorgt voor langdurige hydratatie van de huid op weefselniveau.
Het uitdrogen van de huid wordt verder voorkomen door de huidvernieuwende Shea-boter.

Celvernieuwing en een zachte huid met hibiscus en appel
Schussler Anti-Age nachtcrème helpt ook bij celvernieuwing. De crème bevat hibiscusextract dat doelgericht de gezichtshuid activeert tijdens het slapen.
Daarnaast bevat de crème flavonoïdenrijk appelconcentraat met goudsbloemextract. Al in het verre verleden werd appel als kruid beschouwd. Daarom betekent deze met appelconcentraat verrijkte crème een doorbraak op het gebied van natuurlijke huidverzorging. De vetzuren zijn bekend om hun huidverzorgende en verzachtende effect, waardoor het goudsbloemextract bijzonder effectief is om de veroudering van de huid te vertragen.

Inhoud: 50 ml | PRIJS 16.65 euro