Over de behandelingen bij PRANA Beauty:

Wat klanten zeggen


Lisette Lange:

Bij Sandy heb ik voor het eerst kennis gemaakt met 100% natuurlijke producten. Na de 1e behandeling was ik blij verrast! Mijn huid voelde een  stuk fijner aan. Sandy legt de werking van de producten goed uit, en is erg gepassioneerd. Je voelt je bij Sandy direct op je gemak, en ze neemt uitgebreid de tijd voor je. Echt een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling die ik iedereen kan aanraden!”

Wat klanten zeggen


Evelien Bode:

Ik kom al zeker 10 jaar bij Sandy en kijk elke keer weer uit naar haar heerlijke behandeling! In haar mooie, rustgevende salon werkt zij met veel passie en dat merk je tijdens de behandeling. Alles is even fijn! Je huid voelt heerlijk aan en straalt weer als je naar buiten gaat. De producten waar Sandy mee werkt zijn allemaal 100% natuurlijk. Vergeleken bij een heleboel andere salons is de prijs/kwaliteit verhouding echt heel erg goed! Een echte verwennerij dus!”

Wat klanten zeggen


Jolanda van den Berg:

Ik ben al geruime tijd klant bij PRANA Beauty en na elke behandeling ga ik altijd weer heerlijk ontspannen naar huis. Het is een mooie ruimte en er hangt een fijne energie. De behandelingen met de producten van Primavera zijn mijn favoriet. Het is een mooi merk wat ook nog eens erg lekker ruikt. De gezichtsmassages in combinatie met de rozenkwarts edelstenen geven de behandelingen een extra dimensie. De stenen voelen heel prettig aan, ook doordat de stenen eerst warm worden gemaakt.De producten waarmee de behandelingen worden gegeven zijn 100% natuur en biologisch en ook allemaal te koop bij Sandy. Dit is ideaal, zodat je thuis je huid ook op een natuurlijke manier kan verzorgen. Ik ben blij dat ik bij Sandy terecht kan voor een momentje van rust en ontspanning op. Een aanrader voor mensen met een gezonde levensstijl.

Wat klanten zeggen


Bianca Berndecker:

Een behandeling bij Sandy voelt echt als “thuiskomen bij jezelf”, even een moment totaal relaxen waarbij Sandy zorgt voor een aangename sfeer en persoonlijke begeleiding. Echt een aanrader!”

Wat klanten zeggen


Sandra van Strijp:

Ik heb kortgeleden weer een behandeling gehad van Sandy. Ik kom al een aantal jaren bij haar en ik vind het altijd weer een feestje. Behalve dat mijn huid er duidelijk van geniet – ik heb het gevoel dat ik weer even een babyhuidje krijg – is de rust, de kundige toepassing van de remedies en het gebruik van natuurlijke producten voor mij een reden om bij haar mijn behandelingen te halen. Van de massages geniet ik het meest, Sandy is hier goed in! Een lekker moment voor mezelf. Ik verheug me op de volgende keer! Mijn man komt ook regelmatig en heeft een gave schone huid dankzij haar ingrijpen. Wanneer ik een cadeau geef aan een goede vriendin of aan mijn dochter dan is dit vaak een behandeling of een van de producten van Sandy, altijd leuk gepresenteerd met eigengemaakte tekeningen en een originele cadeauverpakking. Ik kom snel weer genieten.”

Wat klanten zeggen


Dylana Donker:

Heerlijke behandelingen, super verzorgde ruimte en persoonlijke aandacht. Sandy luistert naar je en geeft je advies dat past bij het uiterlijk en indien gewenst ook het innerlijk. Een specialist die meer geeft dan dat je verwacht! Zeker een aanrader!”

Wat klanten zeggen


Marjolein Santen:

Wat is het toch altijd fijn om bij Sandy in de stoel te liggen. De behandeling is altijd super fijn! Behalve dat het goed is voor mijn gezicht, is het ook een hele ontspannende ervaring als geheel. De producten van Primavera die zij gebruikt zijn ook erg fijn en in verhouding met de ‘chemische’ merken bij o.a. Douglas heel betaalbaar. Deze natuurlijke producten waren ooit de reden om juist bij haar een afspraak te maken en nu de reden om de reisafstand voor lief te nemen. Echt een kadootje voor jezelf én je huid! “