Onderstaande ‘energetische boodschap’, gebaseerd op Energetische Numerologie, werd gemaakt door Esther Frauenfelder van Praktijk voor Bewustwording, op basis van de datum en het tijdstip waarop de remedie ‘vertrouwen’ is gemaakt.

Datum: 26-09-2015
Tijdstip: 11.55 uur
Locatie: Sint Michael’s Mount, Cornwall Engeland.

Datum: 26-09-2015
Dag-energie: 26 = 2 + 6 = 8
De 8 staat voor kracht en vertrouwen.

Maand: 9
De 9 staat voor dienstbaarheid, integriteit en wijsheid.
Ik wil leven vanuit m’n intuïtieve wijsheid vanuit m’n hart. Ik wil daarbij een voorbeeld zijn voor anderen.

Jaar: 2015 = 8
2+0+1+5= 8
De acht staat, zoals hierboven al vermeld bij de dag-energie, voor kracht en vertrouwen. Voor een goede verbinding tussen spirituele- en materiele werelden.

Alles bij elkaar opgeteld (26-09-2015 | 11.55) is: 10
De 10 zit op natuurlijk leiderschap; het beste in de ander omhoog halen, zodat de ander kan worden wie hij is. De 10 gaat ook samen met sensitiviteit en intuïtie.

Tijdstip: 11.55 uur:
11: is het meestergetal en staat voor het ontwikkelen van een breed bewustzijn. Het kan je helpen te groeien naar hogere niveaus van wijsheid. Het is ook een dubbele 1 en 1 staat voor creativiteit en zelfvertrouwen, ook de weg alleen kunnen gaan, pionieren. Creativiteit op verschillende niveaus. Creativiteit als de goddelijke stroom in jezelf.

55: De 5 staat voor innerlijke vrijheid met balans tussen afhankelijkheid en onafhankelijkheid. Innerlijk vrij zijn van binnenuit. Samen maakt het ook 10 en dat staat voor natuurlijk leiderschap. Het beste in jezelf en de ander omhoog halen om mee te helpen de wereld te verbeteren.

Kijk voor meer informatie over Energetische boodschappen en – numerologie op de website van Esther Frauenfelder van Praktijk voor Bewustwording.