Al jarenlang werk ik als bloesemtherapeute in mijn praktijk PRANA Beauty & Health. In juni 2013 was ik, samen met 25 medereizigers, in Alaska om een nieuwe bloesemremedie te maken. Een reis die voor mij werkelijk ‘life-changing’ is geweest. Ik zeg weleens tegen mensen dat voor mijn gevoel een leven bestaat voor Alaska, en na Alaska.

Tijdens de twee uur durende lezing vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen en het maakproces van deze nieuwe remedie. Mijn boeiende verhaal  over mijn Alaska reis wordt ondersteund door prachtige zelfgemaakte tekeningen uit mijn reisdagboek, foto- en filmbeelden van mijn reis.

Waarom vertel ik mijn verhaal?
Na terugkomst uit Alaska vertelde ik mijn cliënten geregeld over mijn prachtige reis en ervaringen. Van bijna alle cliënten die ik mijn verhaal had verteld kreeg ik vervolgens een berichtje. Ze lieten me weten dat mijn verhaal hen had geraakt, iets in gang had gezet, iets met ze had ‘gedaan’. Daarom heb ik besloten mijn verhaal met meerdere mensen te delen. Met een lezing…

Belangstelling?
Deze lezing is op aanvraag.
Heb je belangstelling? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact op voor de mogelijkheden via: 06-13587558 of stuur een e-mail naar info@natuurlijkprana.nl

Reacties van bezoekers die mijn lezing bijwoonden:
“Dank je wel voor deze bijzondere avond. Wat een hoop kippenvel momenten.”
“Bedankt voor het delen van je bijzondere ervaring. Het was een mooie avond.”
“Wat een prachtig verhaal heb je verteld en beleefd… heeft me echt geraakt.”
“Het was heel bijzonder om erbij te mogen zijn. Ben erg onder de indruk van je verhaal!”
Heel bijzonder verhaal, als je er naar toe kunt. Zeker gaan!”
“Wat was het mooi, bedankt!!…”
“…Een persoonlijk verhaal waarvan de rillingen over je rug lopen. Het verhaal van Sandy om jezelf een stukje te mogen helen”.
“Dank je wel voor een super inspirerende avond. Dat je iets wat voor velen misschien nog zo ongrijpbaar lijkt zo weet te verwoorden gaat nog heel veel inzichten brengen en veel beweging. Humor, kwetsbaarheid, enthousiasme, liefde en kracht….heerlijk! Thx.”.
“…Er is behoefte aan dit soort verhalen, merk ik. Hier word je blij van!!”
“Bedankt Sandy. Het was prachtig!”

“Tijdens een team sessie heeft Sandy een inspiratie lezing gehouden over haar reis naar Alaska. Sandy maakt in haar praktijk mensen mooi van buiten, maar leerde ons in deze sessie dat schoonheid echt van binnen uit komt.”
– Anita de Beijl – Hoofd Communicatie SOS Kinderdorpen –

 

Tekeningen van mijn reis zijn te zien op: sandysign.nl (portfolio, Alaska reis).