Over mij…

Mijn naam is Sandy Hof-Teeuwen  (1972), moeder van een dochter (2007) en zoon (2009).
Ik heb een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling, kennis, gezondheid en spiritualiteit.

Gedurende de afgelopen twintig jaar heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen tijdens de verschillende opleidingen die volgde, waaronder: bloesemtherapie, Schussler celzouttherapie, aromatherapie, medische- en psychosociale basiskennis, medicijnwielnumerologie en diverse workshops en trainingen op het gebied van (natuurlijke- en holistische) gezondheid.

Het is mijn missie om met behulp van mijn kennis en intuïtieve gave kinderen (en hun ouders) in een warme en veilige omgeving, op een liefdevolle en praktische manier te ondersteunen bij hun hulpvraag.

Jullie zijn van harte welkom!

Liefs,


Sandy Hof-Teeuwen

Maak een afspraak:

BEL: 06-13587558 OF: