Over mij…

Mijn naam is Sandy Hof-Teeuwen (1972). Ik ben ervan overtuigd dat de tijd waarin we nu leven ons steeds meer uitdaagt te zijn wie we ECHT zijn.

  • Om te gaan staan voor jezelf; voor wie je bent, voor wat jij voelt.
  • Om te gaan doen wat bij je past; niet omdat het hoort of ons zo geleerd is, maar omdat het voor jou goed voelt en goed is.  

En wanneer we dit gaan doen, we allemaal een prachtige bijdrage leveren aan onze eigen levensvreugde en gezondheid, maar ook aan onze (directe) omgeving en het leven hier op aarde.

Mijn kennismaking met natuurgeneeswijzen

Ruim twintig jaar geleden hoorde ik voor het eerst over bloesemremedies. Ik vond het altijd een beetje een ‘vaag’ begrip. Druppeltjes, die uitsluitend energie bevatten van een boom, plant, edelstenen of een specifieke ‘plek’ of natuurverschijnsel op aarde. Druppeltjes die je kan innemen om je vervolgens beter te voelen. Ik kon het bijna niet geloven dat dit je meer (zelf)vertrouwen kon geven, meer plezier, levensvreugde en inzichten.

Tot ik niet lang daarna volledig ‘op’ was en overspannen thuis kwam te zitten (ik was in die tijd nog werkzaam in de marketing/communicatie). Ik voelde me niet goed en besloot in behandeling te gaan bij een bloesemtherapeut. Sceptisch begon ik aan dit traject, maar eerlijk gezegd merkte ik al snel resultaat. Ik ging mezelf beter voelen, mezelf (steeds meer) waarderen en kreeg veel nieuwe inzichten en durfde nieuwe stappen te nemen. Ik besefte me dat als dit voor mij werkte, het voor iedereen moest werken. Mijn besluit stond vast: hier wilde ik andere mensen (jong en oud) mee helpen.

Opleidingen natuurlijke gezondheid

Daarom volgde ik in 2002 de opleiding tot bloesemtherapeut en diverse (vervolg)opleidingen, waaronder de opleiding tot celzouttherapeut (Dr. Schussler celzouten), psycho-sociale basiskennis, medische basiskennis masterclass neurotransmitters en andere bijscholingen op het gebied van (natuurlijke) gezondheid.

Nog steeds ben ik blij met de inzichten die ik heb gekregen (en krijg) waardoor ik nu andere mensen mag en kan ondersteunen met hun proces. 


Sandy Hof-Teeuwen

P.S. Op deze website probeer ik (waardevolle) informatie met je te delen. Het is echter niet bedoeld om iemand te stimuleren reguliere medische hulp uit te sluiten. Daarom adviseer ik je bij klachten/ziektes altijd een arts te raadplegen. Mijn consulten en het gebruik van celzouten en bloesemremedies zijn ter ondersteuning en niet ter vervanging van medische begeleiding/ medicatie.