Van Alaska naar Hawaii

Toen ik in juni 2013 in Alaska was om een nieuwe remedie te maken (‘het nest’,  voelde ik een duidelijke connectie met Hawaii (Lemurië) en de ‘behoefte’ om naar Hawaii te gaan werd na thuiskomst in Nederland steeds groter.

Vertrek naar Hawaii – Big Island

Negen maanden na mijn prachtige reis naar Alaska, heb ik een 19-daagse reis naar Hawaii mogen maken. Een puur-jezelf-zijn reis die georganiseerd werd door Anja van Stralen (mijn vriendin, die ook met me mee was naar Alaska). Tijdens deze reis zijn we zoveel mogelijk gaan zwemmen met de wilde ‘spinner-dolphins’. Een prachtige en indrukwekkende ervaring om met deze mooie dieren in het water te ZIJN.

Tijdens een walvissenboottocht ontstond zelfs de mogelijkheid om in het water te zijn met een zingende humpback-whale, die nog geen vijf meter onder ons in het water lag. Wat een ongelofelijk mooie en diep ontroerende ervaring. Het was bijzonder dat deze prachtige walvissoort, die ook een bijzondere rol speelde tijdens het maakproces van de remedie in Alaska, nu ook in Hawaii was.

Remedie regenbooglicht

Op 30 maart 2014, de allerlaatste dag van mijn verblijf op Hawaii (Big Island), ongeveer 6 uur voor mijn vertrek terug naar Nederland, heb ik de remedie ‘regenbooglicht’ mogen maken.

Waar de remedie is gemaakt

De remedie is gemaakt op de lavarotsen van ‘Manini Beach’ (Kapahukapu) langs de oceaan, in een prachtige baai met uitkijk op het Captain Cook monument. Dit was de plek waar we dagelijks zwommen met de wilde dolfijnen. Het water dat ik gebruikte voor de remedie is het heilige water afkomstig uit de Maria Bron (de Runxput) van ‘Onze Lieve Vrouw ter Nood’ in Heiloo.

De volgende tekst schreef ik op de plek waar de remedie gemaakt werd:
Jij bent hier nu om een belangrijke taak te verrichten, iets te verankeren en te verspreiden. We zijn dankbaar voor jouw ZIJN. Je bent van ver gekomen en hebt naar je innerlijke stem en je hart geluisterd. We zijn je dankbaar. Vertrouw erop dat de energie die nu heeft mogen indalen zal worden opgenomen in de essentie die je hier mag maken. Het is goed. Het is. In liefde en dankbaarheid.

Werking remedie

De remedie ‘regenbooglicht’ helpt je bij het ‘ZIJN’. Te zijn wie je in wezen bent. Te vertrouwen op jouw eigen uniekheid. Je hoeft niets te veranderen. Je hoeft alleen te zijn. De remedie helpt je te aarden en vanuit je ‘zijn’ je eigen licht te doen stralen.
Het regenbooglicht terug op aarde.
Het regenbooglicht terug in jezelf.