“Sandy is iemand waar je je snel bij op je gemak voelt. Ze is erg sensitief en lijkt aan een half woord genoeg te hebben. Nadat je kort hebt geschetst waar je tegenaan loopt weet ze feilloos de beste combinatie van remedies uit te kiezen die je een stap verder kunnen helpen in je proces. Voordat je het flesje mee naar huis krijgt leest ze voor waar de verschillende remedies voor staan. Schokkend hoe raak de omschrijvingen vaak zijn. Dat zet je meteen aan het denken. De druppels ondersteunen je om ook de stap naar actie te nemen.”

Esther

“Een consult bij Sandy is voor mij elke keer weer een stapje vooruit in mijn eigen zoektocht naar bepaalde antwoorden, verklaringen en groei. Ze zorgt voor veiligheid en vertrouwen die daarvoor de voorwaarden zijn en telkens ben ik verrast hoe de remedies die ze voor mij kiest, passend zijn en ook dieper liggende vraagstukken belichten. Dank je wel lieve Sandy en tot een volgende keer”.

Amela

“Dankjewel. Ik vond het een fijn en duidelijk consult, heb ook veel aan het gesprek gehad.”

“… Nogmaals dank Sandy voor je hulp. Hij gaat veel beter. Geen buikpijn meer. Onbetaalbaar zulke dingen.”

Nina

“Hier een klein meisje wat gebaat is bij de remedie ‘calling all angels’. Mijn dochter is ruim 1 en kwam nog erg vaak voor een voeding ’s nachts. Op een gegeven ogenblik werd me dat te pittig temeer omdat ik herstellende was van een griep. Een of twee keer per nacht prima maar soms om het uur, pfff. Na het gebruik van een spray samengesteld door Sandy speciaal voor mijn dochter met onder andere de remedie ‘calling all angels’, slaapt mijn dochter nu stukken beter en heeft ze al een paar nachten het klokje rond geslapen”.

Marina

“Het gevoel van veiligheid is sterker aanwezig…ook durf ik gemakkelijker te praten over spiritualiteit. Heb heel veel gedroomd en merkte dat mijn herstellend vermogen beter werd. Als ik mij niet zo lekker in mijn vel voelde wist ik beter wat te doen. Ik heb voor het eerst het gevoel gehad dat ik de helende reis wel durf te maken omdat ik mij er stabiel genoeg voor voel.”

Mevrouw M.I. naar aanleiding van gebruik remedie het nest.

Mijn hele leven komt in verandering. Heel mooi , wel rigoureus….
Ik merk veranderingen in mijzelf in loslaten van oude angsten, relaties veranderen en in mijn werk kom ik meer op de route zoals bedoeld is. Oude structuren vallen meer en meer weg wat ik ook erg fijn vind maar ook nieuw is. Ik ben als het ware nog gewend aan wat eigenlijk niet mijn ware natuur is! Loslaten en verder gaan”.

Mevrouw I.G. na het gebruik van de remedie het nest