Van mijn vriendin Esther, werkzaam als energetisch therapeut bij Praktijk voor Bewustzijn in Burgh-Haamstede, kreeg ik een prachtig en persoonlijk cadeau: een ‘energetische boodschap’, gebaseerd op energetische numerologie. Op basis van mijn geboortedatum maakte Esther een heldere, persoonlijke analyse, waarin ik me erg kon herkennen. Ik kon bijvoorbeeld lezen dat ik een sterke intuïtie heb, loyaal en betrouwbaar ben en dat ik het soms moeilijk vind om mezelf te laten zien en twijfels voel over mezelf. Klopt als een bus!

De nummers van je geboortedatum geven veel informatie. Je kunt jezelf beter leren begrijpen. Je kunt ontdekken welke, mogelijk verborgen, kwaliteiten en krachten je bezit en waarom je ze niet altijd optimaal gebruikt. Het kan je leren om je doel in je leven beter te begrijpen. Van jezelf, maar bijvoorbeeld ook van je man en/of kinderen. Daarom is het ook een prachtig verjaardags- of kraamcadeau om aan iemand te geven die je dierbaar is.

Toen ik in september 2015 de remedie ‘vertrouwen’ maakte, kwam ik op het idee om een energetische boodschap te laten maken op basis van het moment waarop de remedie is gemaakt. Om zo (nog) meer inzicht te krijgen over de werking van de remedie. Klik hier om de energetische boodschap van de remedie ‘vertrouwen’ te lezen.

PRANA  mag een ‘energetische boodschap’ weggeven! 
Wil jij kans maken op een door Esther gemaakte uniek en persoonlijke energetische boodschap? Laat dan een reactie achter onder dit bericht.
Op vrijdag 12 februari wordt de winnaar bekendgemaakt via deze website.

Wil je meer informatie over energetische boodschappen en/of wil je een energetische boodschap door Esther Frauenfelder laten maken? Kijk voor contactgegevens en (prijs)informatie op haar site.