Winnaar energetische boodschap bekend!

/, Win/Winnaar energetische boodschap bekend!

Winnaar energetische boodschap bekend!

PRANA mocht namens Praktijk voor Bewustwording van Esther Frauenfelder een ‘ernergetische boodschap’ weggeven, gebaseerd op energetische numerologie. Op basis van je geboortedatum maakt Esther een heldere, persoonlijke analyse. De nummers van je geboortedatum geven namelijk veel informatie. Je kunt jezelf beter leren begrijpen. Je kunt ontdekken welke, mogelijk verborgen, kwaliteiten en krachten je bezit en waarom je ze niet altijd optimaal gebruikt. Het kan je leren om je doel in je leven beter te begrijpen. Van jezelf, maar bijvoorbeeld ook van je man en/of kinderen. Daarom is het ook een prachtig verjaardags- of kraamcadeau om aan iemand te geven die je dierbaar is.

Genoeg gepraat! De hoogste tijd om de winnaar bekend te maken!

Dit is geworden (tromgeroffel):

MONIQUE LIPS, HOOFDDORP

van harte gefeliciteerd Monique! Wil je s.v.p. je geboortedatum en wanneer dit bekend is ook het tijdstip en je adres mailen naar info@natuurlijprana.nl? Dan gaat Esther de boodschap voor je samenstellen en ontvang je deze via post thuis.

Niet gewonnen?
Uiteraard kun je bij Esther een energetische boodschap voor jezelf of je dierbare bestellen. De kosten zijn 15 euro, excl. portokosten.
Klik hier voor meer informatie en/of om je boodschap te bestellen.

 

 

Door |12/02/2016|Categories: Cadeautip, Win|0 Reacties

Over de schrijver:

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.