Benieuwd wat anderen van mijn praktijk vinden? Lees hier de ervaringen van enkele cliënten:

“Sandy is iemand waar je je snel bij op je gemak voelt. Ze is erg sensitief en lijkt aan een half woord genoeg te hebben. Nadat je kort hebt geschetst waar je tegenaan loopt weet ze feilloos de beste combinatie van remedies uit te kiezen die je een stap verder kunnen helpen in je proces. Voordat je het flesje mee naar huis krijgt leest ze voor waar de verschillende remedies voor staan. Schokkend hoe raak de omschrijvingen vaak zijn. Dat zet je meteen aan het denken. De druppels ondersteunen je om ook de stap naar actie te nemen.”

– Esther

“Hier een klein meisje wat gebaat is bij de remedie ‘calling all angels’. Mijn dochter is ruim 1 en kwam nog erg vaak voor een voeding ’s nachts. Op een gegeven ogenblik werd me dat te pittig temeer omdat ik herstellende was van een griep. Een of twee keer per nacht prima maar soms om het uur, pfff. Na het gebruik van een spray samengesteld door Sandy speciaal voor mijn dochter met onder andere de remedie ‘calling all angels’, slaapt mijn dochter nu stukken beter en heeft ze al een paar nachten het klokje rond geslapen”.

– Marina

“Een consult bij Sandy is voor mij elke keer weer een stapje vooruit in mijn eigen zoektocht naar bepaalde antwoorden, verklaringen en groei. Ze zorgt voor veiligheid en vertrouwen die daarvoor de voorwaarden zijn en telkens ben ik verrast hoe de remedies die ze voor mij kiest, passend zijn en ook dieper liggende vraagstukken belichten. Dank je wel lieve Sandy en tot een volgende keer”.

– Amela

“Mijn dochter heeft het flesje remedies de hele dag en nacht bij zich. En ze zegt dat ze zich er erg blij door voelt.”

– Maria

“Nogmaals dank Sandy voor je hulp. Hij gaat veel beter. Geen buikpijn meer. Onbetaalbaar zulke dingen.”

– Nina

Vragen of een afspraak maken?

Heb je vragen over mijn praktijk of wil je een afspraak maken voor (kosteloos) kennismakingsgesprek of een consult? Neem gerust contact met me op!
Je kunt me bellen op 06-13587558 of stuur me een e-mail via het onderstaande contactformulier.
Ik beantwoord je vraag of bevestig je afspraak zo spoedig mogelijk.

Contactformulier: