De Alaska Combinatieremedies (12) van Steve Johnson zijn samengesteld van bloesem-, edelsteen– en omgevingsremedies.
Ze zijn verkrijgbaar als stockflesje en als sprays (met essentiële oliën).

Animal Care:

Een remedie speciaal voor wilde- en/of huisdieren
Een combinatie van de volgende remedies: Alpine Azalea, Black Tourmaline, Chimimg Bells, Cotton Grass, Horsetail, Jadeite Jade, Lady’s Slipper.

WERKING:
Voor wilde dieren : Als ze gewond zijn of agressief als gevolg van menselijke handelingen. Wanneer ze opgesloten moeten worden. In aanraking zijn gekomen met gifstoffen.
Voor huisdieren: Wanneer hun baas niet langer voor hen kan zorgen. Bij mishandeling, slechte behandeling of aanraking met gifstoffen. Wanneer ze verlaten zijn. Wanneer ze zichzelf verwonden. Wanneer ze veel alleen zijn of afgesneden van de natuur.

De remedie kun je o.a. toevoegen aan het drinkwater. Eventueel ook de remedie op je handen doen en je (huis)dier ermee aaien en/of een spray gebruiken.

Beyond Words (uiten):

Een combinatie van de volgende remedies: Azurite, Devil’s club, Lamb’s quarters, Lapis lazuli, Sweet-gale, Twinflower, Yellow violet.

WERKING:
Zorgt dat je je beter kunt uiten, zowel verbaal als non-verbaal. Helpt bij de uitwisseling van ideeën met de intentie om elkaar te begrijpen. Of het nu het delen is van diepe gevoelens in relaties of geïnspireerd spreken in het openbaar, deze combinatie zal je denken en spreken verbeteren, zowel vanuit het hoofd als vanuit het hart. Om te communiceren over je gevoel en je emoties zonder in de verdediging te gaan. Je gedachten verhelderen en organiseren zodat je jouw mening accuraat kunt verwoorden. Om te luisteren met je hart en je waarheid duidelijk en helder vanuit je hart te spreken. Je beschermd te voelen bij het spreken, vooral wanneer er een probleem of een controverse is over wat gezegd moet worden. Vergroot je kracht en zelfvertrouwen zodat je jezelf op een natuurlijke manier kunt uiten zonder beperking, compromis of verlegenheid, in alle omstandigheden. Gebruik: om je voor te bereiden op spreken in het openbaar, een les of workshop te geven, bij sollicitaties, om conflicten in een groep op te lossen.

Easy Learning (studeren):

Een combinatie van de volgende remedies:
Blue Topaz, Bunchberry, Lapis Lazuli, Star Ruby, Stinging Nettle, White Spruce.

WERKING:
De remedie Easy Learning vergemakkelijkt studeren zowel voor jongeren als voor volwassenen. Helpt focussen, begrijpen en onthouden.
[MEER INFORMATIE, KLIK HIER]

Calling all Angels

Een combinatie van de remedies:
Angelica, Chalice Well, Chiming Bells, Kunzite

WERKING:
Calling All Angels is een combinatie die je helpt om in contact te komen met de liefde, begeleiding en bescherming van het engelenrijk. Ze brengt een heel zachte, liefdevolle en serene energie in je hart.
[MEER INFORMATIE, KLIK HIER]

Fireweed Combo:

Een combinatie van de volgende remedies:
Fireweed, River Beauty, White Fireweed, Dwarf Fireweed.

WERKING:
De Fireweed Combo ondersteunt een proces van transformatie en verandering. Het algehele genezende effect van deze formule kan beter begrepen worden als we kijken naar de manier waarop transformatie processen in de natuur voorkomen. Wanneer een onevenwichtig patroon voorkomt in de natuurlijke omgeving, zorgt de natuur voor een katalysator, zoals een storm, een aardbeving, een vulkaanuitbarsting of een vloedgolf, om dit patroon te verbreken. Deze schijnbaar “verstorende” energie schept de ruimte voor de vorming van nieuwe energiepatronen. De Fireweed Combo formule werkt op een zelfde manier binnen het mensenrijk door de natuurlijk voorkomende processen van transformatie en vernieuwing binnen het menselijk energiesysteem en het fysieke lichaam te ondersteunen. [MEER INFORMATIE, KLIK HIER]

Go-create (overvloed):

Een combinatie van de volgende remedies:
Blueberry Pollen, Gold, Rock Spring, Star Sapphire.

WERKING:
Een remedie die helpt met het co-creëren van wat je wilt, nodig hebt, en wat je verlangt in je leven, maar dan met minder weerstand en meer gemak, efficiëntie en effectiviteit. [MEER INFORMATIE, KLIK HIER]

Guardian (bescherming):

Een combinatie van de volgende remedies:
Covellite, Devil’s Club, Round-Leaf Orchid, Stone Circle , White Violet, Yarrow.

WERKING:
Dit is een combinatie die je helpt om een sterk krachtveld van bescherming in je aura te creëren. Het roept positieve, harmonieuze energieën op die je helpen je energetische ruimte in te nemen, je aarding te handhaven en de bescherming van een sterke, gezonde begrenzing te voelen.

Lighten Up (maakt blij en verlicht):

Een combinatie van de volgende remedies:
Carnelian, Grass of Parnassus, Orange Calcite, Solstice Sun.

WERKING:
Versterkt je vermogen het licht uit te drukken, is verheffend, geeft energie, inspireert en voedt. Vooral bedoeld voor mensen die een tekort aan licht hebben, die depressief zijn, gevangen zitten in negatieve patronen of situaties of die zich afgesneden voelen van hun innerlijke bron van licht.
Te gebruiken bij:

  • vermoeidheid
  • gebrek aan energie op lichamelijk niveau
  • seizoensdepressies
  • in de school, wanneer je teveel informatie op moet nemen
  • bij dieren, wanneer ze langer binnen moeten blijven.

Pregnancy Support (ondersteuning bij zwangerschap)

Een combinatie van de volgende remedies:
Balsam Poplar, Bog, Devil’s Club, Diopside, Emerald, Grove Sandwort, Ladies’ Mantle, Northern Lady’s Slipper.

WERKING:
Helpt vrouwen om ruimte in hun lichaam en in hun leven te scheppen voor de groei en ontwikkeling van de baby. Helpt moeders om hun verbinding met de aarde te versterken zodat ze goed voor zichzelf en hun familie kunnen zorgen. Versterkt de verbinding tussen de moeder, de vader en het kind. Zorgt dat moeders die zelf een traumatische geboorte hebben gehad, hier geen last van hebben bij de geboorte van hun eigen kind. Zorgt dat zowel de moeder als het kind bewust kiezen voor een verblijf op aarde. De Pregancy support kan gebruikt worden vanaf het begin van de zwangerschap tot na de geboorte van het kind.
[MEER INFORMATIE, KLIK HIER]

Purification (reiniging):

Purification is een combinatieremedie die “ruimtes reinigt”, bedoeld om je persoonlijke energieveld en je omgeving te reinigen en schoon te maken. Ze kan gebruikt worden om vastzittende energiepatronen op elk niveau los te maken en te reinigen.

Gemaakt met de volgende remedies:
Black Tourmaline – Deze edelsteenremedie is een precisiegereedschap voor het loslaten van giftige of vastzittende energie uit het denken, de emoties, het fysieke lichaam en de omgeving. Ze werkt door niet harmonieuze energieën te absorberen en ze uit te wisselen tegen frisse, schone energie. Fireweed – Het thema van deze remedie is: “het oude eruit, het nieuwe erin”. Deze remedie werkt met het vuur-element en de energie van transformatie. Fireweed stimuleert de vernieuwing van energie op alle niveaus.
Portage Glacier – Gletsjers verspreiden negatief geladen ionen die gifstoffen reinigen en de lucht verbeteren. Geeft kracht en evenwicht aan het hele energie systeem. Helpt je om alle energieën uit het lichaam en de omgeving los te laten die niet langer nuttig of noodzakelijk zijn.
Sweetgrass – Als bloesemremedie maakt ze energie los die vastzit op het etherische niveau. Dit is belangrijk, want wanneer er blokkades zijn in het etherische lichaam, is het moeilijker om oude, vastzittende energie uit het fysieke lichaam en de omgeving te verwijderen.

Suggesties voor gebruik:
de Purification combinatie kan ingenomen worden, in bad gedaan worden en in een spray-flesje gebruikt worden. Spray het in je auto, woon- of slaapkamer, werkkamer, klaslokaal  of in je hotelkamer.

Soul Support (noodsituaties/ eerste hulp)

Een combinatie van de volgende remedies:
Cattail Pollen, Chalice Well, Cotton Grass, Fireweed, Labrador Tea, Malachite, River Beauty, Ruby, White Fireweed.

WERKING:
Deze remedie geeft kracht en stabiliteit in noodsituaties, bij stress, trauma en in tijden van verandering. Ze helpt ook om het evenwicht op alle niveaus weer te herstellen. 
[MEER INFORMATIE, KLIK HIER]

Travel Ease (reis remedie)

White Violet, Yarrow, Covellite, Black Tourmaline, Smoky Quartz. De Travel

WERKING:
Ease combinatie is vooral bedoeld om de negatieve effecten van vliegen te verzachten, inclusief jetlag. [MEER INFORMATIE, KLIK HIER]