Het is weer die tijd van het jaar waarin veel kinderen zich voorbereiden op de eindexamens of de laatste proefwerkweken van het schooljaar tegemoet gaan. Een periode die vaak gepaard gaat met stress, spanning en de behoefte aan extra ondersteuning. Daarom deel ik graag enkele natuurlijke remedies die kunnen helpen bij het bevorderen van concentratie, focus en rust tijdens deze belangrijke en spannende periode.

Eerder heb ik informatie gedeeld over de combinatieremedie Easy Learning, een fantastische ondersteuning bij het leerproces.

Maar wist je dat je ook kunt profiteren van de voordelen van Schussler celzouten? Er is een speciaal combinatiemengsel van Sonnemineral voor studeren en schoolkinderen. Dit kant-en-klare mengsel van celzouten, samengesteld uit celzout 2, 3, 5 en 7, bevordert de alertheid en het doorzettingsvermogen. Het versterkt het concentratievermogen, de mentale kracht, helpt te ontspannen en biedt evenwicht in stresssituaties.

Of je kind nu last heeft van examenstress, moeite heeft om zich te concentreren of gewoon wat extra ondersteuning kan gebruiken op school, deze natuurlijke remedies kunnen een waardevolle aanvulling zijn!

Wil je meer weten over deze producten of heb je advies nodig over het gebruik ervan? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.