Binnenkort je eindexamen? Lees dan snel verder! De remedie Easy Learning van Alaskan Essences is de ideale remedie die je ondersteunt bij de voorbereiding op je komende eindexamen!

We weten allemaal dat de aanloop naar examens behoorlijk stressvol kan zijn. Maar met deze combinatieremedie heb je een waardevolle steun die je zal helpen om stress te verminderen en je concentratie te verbeteren, zodat je het beste uit je studie kunt halen.

Easy-Learning remedie

Deze remedie is verkrijgbaar in een stockflesje (om dagelijks in te nemen in een pipetflesje en/of in een glas water) of uitwendig te gebruiken als airspray (om om je heen te sprayen en/of in de studieruimte). De combinatie ondersteunt alle aspecten van het leren. Easy Learning versterkt de concentratie (focus!) zodat je aandacht kunt schenken zonder afgeleid te worden. Ze helpt met het verwerken en integreren van informatie en daarbij vergroot het je begrip en de logische toepassing van de kennis.

Easy-learning helpt:

  • Om mentale verwarring te verwijderen en helderheid en alertheid te versterken. Ideaal wanneer je snel overvoerd wordt door te veel informatie.
  • Wanneer je snel afgeleid bent en je moeilijk kunt concentreren.
  • Wanneer je een ‘leerstoornis’ hebt.
  • Om intuïtieve gedachtes te integreren met praktische actie en toepassing.
  • Om informatie die je hoort en leest beter te onthouden.
  • Interesse op te wekken in nieuwe onderwerpen en nieuwe manieren van leren.

Vragen of een afspraak maken?

Heb je vragen over het gebruik van deze remedie of andere bloesemremedies? Of wil je een afspraak maken voor een consult? Neem gerust contact op!

Contactformulier:

of bel: 06-13587558