PRIMAVERA neroli/cassis serumHoe gebruik je een serum?
Hoe werkt een serum:
Een serum breng je aan onder je dag- of nachtcrème. Om die reden heeft het een dunne textuur. Het trekt opmerkelijk snel in zodat de werkzame stoffen meteen door de huid worden opgenomen.  Een serum bevat vitaminen en anti-oxidanten in een hoge concentratie, waardoor het aandeel werkzame stoffen hoger is.  In tegenstelling tot gewone huidproducten bestaat een serum vaak uit kleinere moleculen die dieper in de huidlagen kunnen trekken. Dieper dan dat gewone vochtinbrengende crèmes lukt, omdat deze uit grotere moleculen bestaan.

Hoe gebruik je een serum?

Stap 1
Reinig de huid van je gezicht, hals en decolleté met een reinigingsproduct dat geschikt is voor jouw huidtype.

Stap 2
Breng een oogcrème aan rondom je ogen en rondom je lippen.

Stap 3
Breng 2 druppels aan op de vingertop van je middelvinger.

Stap 4
Zet de vingertoppen van beide handen tegen elkaar en ‘stempel’ op je jukbeenderen, voorhoofd, kaakcontour, hals en decolleté.

Stap 5
Verdeel het serum over de huid met licht inkloppende bewegingen. Deze beweging activeert de werkstoffen en stimuleert de doorbloeding van de huid. Houd de oogcontouren vrij, want deze extra gevoelige huid zou kunnen reageren op de actieve ingrediënten.

Stap 6
Breng vervolgens je dag- of nachtcrème aan.

De volgende 100% natuurlijke serums zijn bij PRANA Beauty verkrijgbaar:
PRIMAVERA Hydraterend serum, 30 ml., 39,- (voor alle huidtypes)
PRIMAVERA Intensief Vitaliserend serum 30 ml., 68,- (voor de rijpere huid)

TIP: wees zuinig met je dosering! De grote concentratie van actieve stoffen in serums zorgt ervoor dat je er slechts weinig van moet gebruiken. Enkele druppels volstaan om je hele gelaat en hals te bedekken.

 

 

Bron: o.a. Weleda Nederland