Dinsdag 29 oktober 2013  om 20.00 uur geef ik een lezing in AMSTERDAM om mijn verhaal te delen over mijn bijzondere spirituele bloesemremedie reis naar Alaska. In juni 2013 was ik, samen met 25 medereizigers, in Alaska om een nieuwe bloesemremedie te maken. Tijdens de lezing vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen en het maakproces van de nieuwe remedie. Mijn lezing wordt ondersteund door mooie foto- en filmbeelden van mijn reis. Je bent van harte welkom!

Reacties van bezoekers eerdere lezingen:
“Dank je wel voor deze bijzondere avond. Wat een hoop kippenvel momenten.”
“Bedankt voor het delen van je bijzondere ervaring. Het was een mooie avond.”
“Wat een prachtig verhaal heb je verteld en beleefd…heeft me echt geraakt.”
“Het was heel bijzonder om erbij te mogen zijn. Ben erg onder de indruk van je verhaal!”

LOCATIE:
Rockstart Accelerator
Vijzelstraat 79 (1 hoog)
1017 HG Amsterdam

TIJD:
Ontvangst vanaf: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: ca. 22.00 uur
TOEGANG:
15,- euro per persoon.
(inclusief koffie/thee en een doseerflesje van de nieuwe bloesemremedie t.w.v 12,50 euro)
 
AANMELDEN:
Om je aan te melden kun je een e-mail sturen naar: info@natuurlijkprana.nl
Geef s.v.p. aan met hoeveel personen je komt.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Sandy Hof-Teeuwen,
telefoon: 06-13587558.

Graag tot ziens!