Kinderen hebben soms problemen met (door)slapen, wat ook voor ouders slaap problemen veroorzaakt. In mijn praktijk heb ik geregeld kinderen en ouders (met mooie resultaten) geadviseerd de combinatie-remedie ‘calling all angels’ van Alaskan Essences (in sprayvorm) te gebruiken.

De spray gebruik je in de slaapkamer, rond het bed. Mocht het kind wakker worden en de ouder/verzorger willen roepen, dan kan hij/zij in plaats hiervan de spray rondom het bed sprayen. Door de het gebruik van de Calling all Angels combinatiespray voelen de kinderen zich meer beschermd door de engelen en kunnen vervolgens rustig in slaap vallen. De remediecombinatie is ook effectief bij nachtmerries.

Omschrijving remedie Calling all Angels (engelbescherming/steun):
Angelica, Chalice Well, Chiming Bells, Kunzite. Calling All Angels is een combinatie die je helpt om in contact te komen met de liefde, begeleiding en bescherming van het engelenrijk. Ze brengt een heel zachte, liefdevolle en serene energie in je hart, je fysieke lichaam en omgeving.
Angelica – Brengt je in contact met de weldoende en beschermende krachten van het engelenrijk. Geeft je in alle situaties het gevoel dat je altijd begeleid, ondersteund en beschermd wordt door de engelen.
Chalice Well – Een omgevingsremedie die gemaakt is in Glastonbury, Engeland. Ze bevat de energie van overvloedige steun vanuit het engelen-, elementalen-, planten- en mineralenrijk.
Chiming Bells – De remedie voor blijheid. Om de blijheid en de vrede van de engelen in je fysieke lichaam en je leefomgeving op te roepen.
Kunzite – Heft de sluier op tussen het engelen- en het mensenrijk en brengt je dichter bij je engelennatuur. Helpt je om de liefde van het engelenrijk te ervaren in je fysieke lichaam en verankert engelenenergie structureel in je omgeving.