De Groene Lintjesregen is zondag 30 juni ook in Haarlemmermeer neergedaald. De stichting Meerwind, Sandy Hof-Teeuwen en Martin Temmink werden tijdens het Groene Loperfestival onderscheiden met een blijk van verdienste voor hun inzet voor een beter milieu. Het was de vierde keer in successie dat GroenLinks Haarlemmermeer mensen in het zonnetje zette die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor een beter leefmilieu.

De Groene Lintjes zijn bedoeld om op een positieve manier aandacht te vragen voor de vele goede, duurzame dingen die in de eigen gemeente gebeuren, maar die niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen.

Sandy Hof-Teeuwen kreeg een groene onderscheiding als oprichter van PRANA, maar ook omdat ze naast die salon, waar alleen natuurlijke en zoveel mogelijk eco-verantwoorde producten gebruikt worden, ook op andere manieren duurzaamheid probeert te bevorderen. Zo is initiatiefneemster van de jaarlijkse ‘No-Impactweek’ voor de Haarlemmermeer, een week in maart waarin duurzaam genieten centraal staat.