Op maandagavond 26 augustus organiseer ik een lezing in Hoofddorp om mijn verhaal te delen over mijn bijzondere spirituele bloesemremedie reis naar Alaska. In juni 2013 was ik, samen met 25 medereizigers, in Alaska om een nieuwe bloesemremedie te maken. Tijdens de lezing vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen en het maakproces van de nieuwe remedie.

Je bent van harte welkom!

LOCATIE:
Dagcentrum Floriande (Hoofddorp)
Waddenweg 25 in Hoofddorp
(gebouw tegenover Eiland 8 Floriande-Noord)
TIJDEN:
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: ca. 22.00 uur

TOEGANG:
15,- per persoon.
(inclusief koffie/thee en een doseerflesje van de nieuwe licht/bloesemremedie)

AANMELDEN:
Om je aan te melden kun je een e-mail sturen naar: info@natuurlijkprana.nl
Geef s.v.p. aan met hoeveel personen je komt.

PARKEREN:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.
De bussluis t.h.v. eiland 6 is geopend vanaf 19.00 uur.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Sandy Hof-Teeuwen,
telefoon: 06-13587558.

Graag tot ziens!