Het is lente. Het voorjaar vertegenwoordigt nieuw leven en een nieuw begin. De volgende drie remedies (Bog, Peridot en Rock Spring) van Alaskan Essences kunnen deze fase mooi ondersteunen.

Bog

De Bog remedie staat voor een speciale verbinding met de Aarde Moeder, voor wijsheid, mogelijkheden, frisse energie en een nieuw begin, alles bij elkaar gebracht in een enorme hart-ruimte. Deze remedie gaat over potentieel – niet alleen het realiseren van ons potentieel, maar ook het vermogen om potentieel te bevatten voor nieuwe schepping. Ze kan gebruikt worden om elke creatieve handeling te ondersteunen

Peridot

Dit is een edelsteenremedie. Deze remedie stabiliseert de subtielere lichamen tijdens een periode waarin nieuwe ideeën en creatieve projecten tot ontwikkeling komen; behulpzaam wanneer je nieuwe fasen van leren en ervaren ingaat; de steen van het nieuwe begin.

Rock Spring

De omgevingsremedie Rock Spring van Alaskan Essences is gemaakt van een bron hoog in de Talkeetna Mountains. Water van deze bron ontspringt uit het centrum van een steile rotswand en valt in een poel. De Rock Spring is een remedie van hoop en wonderen. Ze staat voor het bewijs dat niets onmogelijk is. Het is een remedie die je helpt je weg te vinden, met eindeloos geduld en nooit eindigend vertrouwen, door schijnbaar onoverkomelijke obstakels heen.