Is je kind vermoeid, somber en overweldigd? Dan is de combinatieremedie ‘Lighten Up’ van Alaskan Essences een fijne remedie om te gebruiken. Deze remedie is samengesteld uit verschillende bloesemremedies, edelsteen- en omgevingsremedies, namelijk Carnelian, Grass of Parnassus, Orange Calcite en Solstice Sun.

De remedie ‘Lighten Up’ werkt ‘opwekkend’, geeft energie en inspireert. Deze remedie is te gebruiken wanneer je last hebt van depressieve gevoelens of een seizoensdepressie. Of wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in negatieve patronen.

Hoe gebruik je deze remedie:

Lighten Up is verkrijgbaar als stockflesje van 7,5 ml (puur). Je kunt de remedie puur innemen vanuit dit flesje (twee druppels in de mond) of twee druppels aan een glas water toevoegen en dit gedurende de dag opdrinken.

Wanneer je het langer wil gebruiken kun je er een doseerflesje van (laten) maken. Hiervan neem je 4 x per dag 4 druppels (of naar behoefte).
Meer lezen over het gebruik van bloesemremedies, klik hier.

Tip:

Deze combinatieremedie is ook verkrijgbaar als airspray. Fijn om te gebruiken in je werkruimte, studieruimte/ klaslokaal wanneer er veel werk te doen is.
Ook kun je naast deze remedie het Energiemengsel (celzouten) gebruiken.

Voor jouw persoonlijke situatie samengesteld flesje remedies

Een persoonlijk doseerflesje bloesem/edelsteenremedies wilt laten samenstellen? Maak dan een afspraak voor een consult.

Aan de hand jullie hulpvraag stel ik dan een (pipetflesje) samen met de verschillende remedies die voor jouw situatie van toepassing zijn en je kunnen ondersteunen. Dit flesje gebruik je gedurende een periode van ca. 6 weken.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PERSOONLIJK CONSULT:

Bel: 06-13587558 of stuur een bericht via onderstaand formulier:

[contact-form-7 id=”4671″ title=”Contactformulier 1″]