In juni 2013 was ik, samen met 25 medereizigers, in Alaska om een nieuwe (bloesem)remedie te maken (‘het nest’ met Steve Johnson (Alaskan Essences). Tijdens mijn verblijf in Alaska voelde ik een duidelijke connectie met Hawaii (Lemurië) en de ‘behoefte’ om naar Hawaii te gaan werd na thuiskomst in Nederland steeds groter.

Negen maanden na mijn prachtige reis naar Alaska, heb ik een 19-daagse  reis naar Hawaii mogen maken. Een puur-jezelf-zijn reis die georganiseerd werd door Anja van Stralen (mijn vriendin, die ook met me mee was naar Alaska). Tijdens deze reis zijn we zoveel mogelijk gaan zwemmen met de ‘wilde’ spinner dolfijnen. Een prachtige ervaring om met deze mooie dieren in het water te ZIJN. Tijdens een walvissenboottocht ontstond zelfs de mogelijkheid om in het water te ZIJN met een zingende humpback whale; nog geen vijf meter onder ons. Wat een ongelofelijk mooie en diep ontroerende ervaring. Wat bijzonder dat deze prachtige walvissoort, die ook een bijzondere rol heeft gespeeld in het maakproces van de remedie(s) in Alaska, nu in Hawaii was en rond die periode weer aan de terugreis naar Alaska begon.

Op de allerlaatste dag van mijn verblijf op Hawaii, (30-03), ongeveer 6 uur voor mijn vertrek terug naar Nederland, heb ik een nieuwe remedie mogen maken. De remedie heb ik gemaakt op de lavarotsen van ‘Manini Beach’ (Kapahukapu) langs de oceaan, in een prachtige baai met uitkijk op het Captain Cook monument, waar we dagelijks zwommen met de dolfijnen. Het water dat ik gebruikte voor de remedie is afkomstig uit de Maria Bron (de Runxput) van ‘Onze Lieve Vrouw ter Nood’ in Heiloo.

De naam van deze nieuwe remedie is ‘regenbooglicht’. De volgende tekst schreef ik toen ik op de plek zat waar ik de remedie ging maken:

“Jij bent hier nu om een belangrijke taak te verrichten, iets te verankeren en te verspreiden. We zijn dankbaar voor jouw ZIJN. Je bent van ver gekomen en hebt naar je innerlijke stem en je hart geluisterd. We zijn je dankbaar. Vertrouw erop dat de energie die nu heeft mogen indalen zal worden opgenomen in de essentie die je hier mag maken.
Het is goed. Het is.
In liefde en dankbaarheid.”

Toen ik de remedie na ruim 4 uur ging ‘ophalen’ schreef ik de volgende tekst:
12.39 uur
Geboorte van de nieuwe remedie ter genezing van mens, dier, plant, aarde en zee.
Het regenbooglicht terug op aarde.
Het regenbooglicht terug in jezelf.