De combinatie remedie TRAVEL EASE (Alaskan Essences Project) bestaat uit de bloesem- en edelsteenremedies van White violet, Yarrow, Covellite, Black Tourmaline, Smoky quartz.

De Travel Ease gebruik je om de negatieve effecten van vliegreizen (jetlag) te verminderen. Voor degenen die gevoelig zijn voor hun omgeving en moeite hebben om langere tijd in een kleine, beperkte ruimte te zijn. Travel Ease ondersteunt de opbouw en het in stand houden van functionele energiegrenzen, waardoor je het gevoel krijgt dat je alle ruimte hebt die nodig is, zelfs op een drukke vlucht.

Travel Ease helpt om je energieveld in stand te houden, dat onder druk staat door de elektromagnetische straling van de elektronica en de bedrading van het vliegtuig en door het lawaai en de trilling. Travel Ease zorgt er ook voor dat je giftige of ongewenste energieën die je tijdens de reis overneemt voortdurend los kunt laten. Deze ophoping van “vervuiling” in de aura tijdens de vlucht is een van de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van jetlag. Maar het belangrijkste is dat Travel Ease de desoriëntatie tegengaat die ontstaat door het reizen naar nieuwe plaatsen en het reizen door verschillende tijdzones.

Deze combinatie zorgt ervoor dat je je gronding tijdens de vlucht behoudt en houdt de energie van je lichaam synchroon en in verbinding met de energie van de aarde als je van de ene plaats naar de andere gaat. Voor veel mensen is desoriëntatie het ergste gedeelte van de reis. Travel Ease helpt je om dit te voorkomen door tijdens de reis voortdurend je energetische verbinding met de aarde te updaten, zodat als je aankomt op je eindbestemming je daar ook echt bent, zowel energetisch als fysiek.

Gebruik:
voor het maximale effect begin je de Travel Ease enkele dagen voor de vlucht in te nemen, minstens drie keer tijdens de vlucht en enkele dagen na het bereiken van je bestemming. Op langere reizen kun je de combinatie elk uur tijdens de vlucht nemen. Het is ook goed om veel water te drinken, te strekken indien mogelijk en voor en na de reis veel te bewegen.