De zomervakantie is alweer voorbij. Het is waarschijnlijk een andere vakantie geweest dan je misschien had verwacht/gedacht. Misschien heb je je vakantie wel moeten annuleren, of wellicht heb je toch een mogelijkheid gehad om (last-minute) op vakantie te gaan.

In ieder geval staat de eerste schooldag voor veel kinderen weer voor de deur. En is klassikaal onderwijs, zover het er nu naar uitziet, weer mogelijk.

Remedie voor thema back-to-school

Speciaal voor het thema back-to-school heb ik een aantal (bloesem)remedies op een rij gezet die zowel kinderen als volwassenen kunnen ondersteunen bij deze nieuwe, en voor sommige kinderen uitdagende, stap.

Easy Learning

Deze combinatieremedie vergroot het vermogen om informatie te verwerken en te integreren, terwijl de interesse in nieuwe vakken en nieuwe manieren van leren wordt geactiveerd. Een fijne remedie om te gebruiken bij de studie en het maken van toetsen/proefwerken en/of examens. Ook goed te gebruiken door leerkrachten om de energie in het klaslokaal gefocust te houden. In dit laatste geval is het gebruik van een airspray met de remedie een goed idee. KLIK voor meer informatie.

Beyond Words

Deze combinatieremedie ondersteunt alle aspecten van schriftelijke en verbale communicatie. De remedie verbetert de kracht en zelfvertrouwen zodat je je beter kunt uitdrukken. De remedie helpt om opener en volledig deel te nemen aan klassikale discussies en gesprekken.

Peridot

Deze edelsteenremedie biedt ondersteuning en bescherming voor elke nieuwe cyclus van groei of ervaring, zoals de overgang naar een nieuwe school en/of nieuwe klas. De remedie helpt om je veilig en zeker te voelen. Ook helpt de remedie bij de ontwikkeling, inspiratie en groei van nieuwe creatieve projecten en/of ideeën.

Citrien

Deze edelsteenremedie helpt om kalm te blijven bij verhoogde mentale activiteit. Het zorgt voor mentale helderheid, zodat je je volledig kunt concentreren.

Sticky Geranium

Deze bloesemremedie helpt om ons leerpotentieel op de gemakkelijkste en meest directe manier te activeren, met de minste hoeveelheid energie en de hoogste mate van efficiëntie. Goed om te gebruiken wanneer je je verstrooid, futloos of besluiteloos voelt. De remedie helpt je om weer in beweging te komen en ondersteunt besluitvaardige en gerichte actie.

Tamarack

Een belangrijke remedie die vertrouwen geeft en ons aanmoedigt om onze eigen unieke individualiteit te omarmen, zodat we onze aangeboren gaven en talenten kunnen ontwikkelen en op nieuwe en positieve manieren kunnen bijdragen aan onze wereld.

Remedie bestellen of doseerflesje laten maken

Wil je een flesje van bovenstaande remedies bestellen, dan kun je contact met me opnemen via het contactformulier.
Wil je een op je kind of jezelf afgestemd doseerflesje laten samenstellen, dan kun je uiteraard een afspraak maken voor een consult.

Tip: celzoutenmengsel studeren & school

Niet alleen kun je voor het thema school/studeren bloesemremedies inzetten, maar dit ook ondersteunen met het gebruik van celzouten. Hiervoor is een speciaal celzouten poedermengsel gemaakt, met de celzouten 2, 3, 5 en 7. Klik hier voor meer informatie.