We leven momenteel in een bijzondere tijd. Er heerst veel onrust op politieke, economische en sociale niveaus. Misschien ervaar jij (of je kind(eren) dit als een spannende en  onzekere periode en vind je het lastig om houvast te vinden. Misschien voel je je boos, eenzaam, verdrietig of vermoeid… Kortom een uitdagende tijd waar veel mensen ondersteuning bij kunnen gebruiken.

Een mooie, krachtige en natuurlijke manier van ondersteuning voor jong en oud is het gebruik van bloesemremedies/edelsteenremedies. Ze helpen je om meer rust, vertrouwen, energie en stabiliteit te ervaren, zodat dat wat in de buitenwereld gebeurt minder invloed heeft op jouw welzijn.

Speciaal voor jou heb ik een aantal remedies geselecteerd die je in deze uitdagende tijd kunnen ondersteunen:

Soul Support

Allereerst een (combinatie)remedie van verschillende bloesemremedies/edelsteenremedies, die goed te gebruiken is bij alle vormen van spanning en stress. Deze eerste-hulp-remedie helpt om je lichaam en geest te kalmeren bij stress, shock en trauma. Een goede remedie om altijd bij je te hebben. Overigens zijn de combinatieremedies Calling-All-Angels (thema hoop, vertrouwen, plezier) en Fireweed-combo (thema verandering en transformatie), ook behulpzame remedies voor deze tijd.

Chimming Bells

Dit is een bloesemremedie die je helpt wanneer je je ontmoedigd, wanhopig en uitgeput voelt en wanneer je weinig en/of geen plezier meer ervaart in het dagelijkse leven. Deze remedie geeft je weer opbeurende energie. De remedie verbindt je weer met je eigen gedachten gevoelens en richting in je leven.

Pyrite

Deze edelsteenremedie helpt je om trouw te blijven aan JOUW eigen waarden en normen. De remedie kun je gebruiken wanneer je je gemakkelijk door anderen laat beïnvloeden; vooral door de druk van een groep en wanneer je het moeilijk vindt om zelf keuzes te maken. Pyrite helpt om te bepalen wat voor jou belangrijk en van waarde is en hiernaar integer te handelen. Pyrite zorgt voor meer eigenwaarde en zelfvertrouwen en helpt om trouw te blijven aan jezelf. 

Blue Topaz

Wanneer er teveel informatie op je afkomt (bijvoorbeeld in het nieuws) en je verwarring ervaart. Deze  remedie helpt om te kalmeren, meer helderheid te verkrijgen en meer focus (op datgene waar we ons op willen richten). Overigens ook ideaal voor (regenboog)kinderen die zich slecht kunnen concentreren op school (ingrediënt van combinatieremedie Easy Learning).

Red Quartz

Deze remedie is fijn voor mensen die zich kwetsbaar voelen door wat er allemaal in de wereld gebeurt. De remedie van de red quartz geeft kracht en bescherming aan de onderste chakra’s waardoor je meer kunt ontspannen. Er ontstaat een neutrale plek waardoor je makkelijker in staat bent  te beslissen om wel of niet op een situatie te reageren. Deze remedie leert ons dat we niet kunnen verwachten dat de omstandigheden buiten onszelf de veiligheid en emotionele stabiliteit geven die we nodig hebben, of iemand anders, maar dat we dit mogen vinden in onszelf. De remedie helpt je om je veilig en geborgen te voelen in je eigen fysieke lichaam.

Persoonlijke remedies voor jouw persoonlijke situatie:

Bovenstaande remedies zijn maar een kleine greep uit de bijna driehonderd krachtige remedies waarmee ik in mijn praktijk werk. Uiteraard zijn er nog veel meer remedies en combinaties die in deze tijd kunnen ondersteunen.

Wanneer je voor jouw persoonlijke situatie (of dat van je kind) een flesje bloesem/edelsteenremedies wil laten samenstellen, ben je van harte welkom voor een consult. Dit kan telefonisch en/of in mijn praktijkruimte. Aan de hand van jouw vraagstelling en ons gesprek stel ik dan een (pipetflesje) samen met de verschillende remedies die je vervolgens gedurende ca. zes weken gaat innemen.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PERSOONLIJK CONSULT:

Bel: 06-13587558 of stuur een bericht via onderstaand formulier:

[contact-form-7 id=”4671″ title=”Contactformulier 1″]