Inmiddels zijn schoolgaande kinderen alweer een aantal weken aangewezen op online thuisonderwijs. Dit heeft natuurlijk veel impact op ouders/ verzorgers en de kinderen.

Schoolgaande kinderen kun je goed ondersteunen met het celzoutenmengsel ‘studeren en school’, dat is samengesteld uit de volgende vier celzouten:

  • Celzout nr. 2: zorgt dat het kind gemakkelijk kan veranderen, bevordert het presteren en helpt tegen overbelasting, aan de eisen van de school of studie kunnen voldoen.
  • Celzout nr. 3: zorgt voor de zuurstof verzorging van de hersenen, de energie en het zelfvertrouwen.
  • Celzout nr. 5: dit is het belangrijkste mineraal voor de hersen- en zenuwcellen en de mentale kracht, het kunnen dragen van de verantwoordelijkheid.
  • Celzout nr. 7: dit celzout ontspant en zorgt dat de stress niet teveel wordt. Een mineraal dat belangrijk is voor het zenuwstelsel. Ze helpt met het loslaten van zorgen en voortdurende gedachten.

Werking celzouten mengsel voor studeren en school:

  • bevordert de alertheid en het doorzettingsvermogen
  • versterkt de concentratie en mentale kracht
  • helpt met het ontspannen en ontstressen.

Gebruik celzoutenmengsel:

Je kunt het celzoutenmengsel direct innemen en in de mond laten ‘smelten’ of het mengsel oplossen in (mineraal)water. Gebruik hiervoor een plastic/houten lepel en een kunststof of glazen beker. Houdt het water met het celzoutenmengsel even in je mond, voordat je het doorslikt. Zo kunnen de celzouten goed worden opgenomen door het mondslijmvlies.

Tip: bloesemremedies voor school/studeren

Ook kun je je kind ondersteunen met e combinatieremedie: ‘Easy Learning’. Dit is een prettige aanvulling op het gebruik van het bovengenoemde celzoutenmengsel.

Je leest hier meer over het gebruik van bloesemremedies en (thuis)scholing/studeren.