Misschien heb je er niet eerder bij stilgestaan, maar vermoeidheid kan ontstaan door het gebrek aan energetische bescherming. In dit geval kost het je veel energie om je eigen grenzen te voelen en te bewaren en je veilig te voelen. In dit geval gaat er dan veel energie verloren met vermoeidheid tot gevolg.

Wat kun je hieraan doen?

De combinatieremedie ‘guardian’ (bescherming) van Alaskan Essences kan in dit geval zinvol zijn om te gebruiken. Deze remedie creëert een krachtige beschermende laag om je aura.
Het kan helpen wanneer energie uit je aura lekt of energie van anderen in jouw aura binnen komt. In het laatste geval merk je dit als emoties en/of gedachten van anderen gemakkelijk overneemt. Deze remedie is ook goed bruikbaar bij kinderen met leerproblemen. Om goed geaard en geconcentreerd te blijven.

De combinatieremedie guardian (bescherming) is een combinatieremedie, die bestaat uit de volgende remedies:

  • Covellite
  • Devil’s Club,
  • Round-Leaf Orchid
  • Stone Circle
  • White Violet
  • Yarrow

Gebruik:

De Guardian combinatie kan gebruikt worden in alle gevallen wanneer je behoefte voelt aan meer bescherming. Bijvoorbeeld door inname uit een stockflesje (2 druppels in de mond) of 2 druppels in een glas water en dit gedurende de dag opdrinken. Ook is deze remedie beschikbaar in sprayvorm om de aura te sprayen.

Wanneer je het langer wil gebruiken kun je er een doseerflesje van (laten) maken. Hiervan neem je 4 x per dag 4 druppels (of naar behoefte).
Meer lezen over het gebruik van bloesemremedies, klik hier.

Mocht je nog vragen hebben, of wil je een flesje bloesemremedies door mij laten samenstellen, neem dan gerust contact met me op. Informatie over een consult vind je hier.

Benieuwd welke celzouten je kunt gebruiken voor je energiehuishouding? Klik hier.

(*)

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Mocht je vragen hebben of je bent geïnteresseerd in ondersteuning bij jouw persoonlijke proces, neem dan gerust contact met me op.
Informatie over een persoonlijk consult vind je hier.

Mailen kan via onderstaand contactformulier: