Wanneer ik met het vliegtuig op vakantie ga/reis, neem ik standaard een stockflesje (pure remedie) mee van de ’travel ease’ reisremedie van Alaskan Essences. Een aantal dagen voor mijn reis neem ik alvast de remedie in en gedurende de vlucht ook. De ’travel ease’ combinatie is vooral bedoeld om de negatieve effecten van vliegen te verzachten (incl. jetlag). Maar is ook uitstekend te gebruiken tijdens trein- of autoreizen en bijvoorbeeld cruises. 

Travel ease remedie

De Travel Ease remedie gebruik je om de negatieve effecten van vliegreizen (jetlag) te verminderen. De remedie is zeer geschikt voor degenen die gevoelig zijn voor hun omgeving en moeite hebben om langere tijd in een kleine, beperkte ruimte te zijn. Travel Ease ondersteunt de opbouw en het in stand houden van functionele energiegrenzen, waardoor je het gevoel krijgt dat je alle ruimte hebt die nodig is. Zelfs wanneer je in een vol vliegtuig zit.

Travel Ease bestaat uit de volgende remedies:

  • White Violet (bloesemremedie)
  • Yarrow (bloesemremedie)
  • Covellite (edelsteenremedie)
  • Black Tourmaline (edelsteenremedie)

Travel ease remedie helpt je om:

  • je energieveld in stand te houden, dat tijdens je vlucht onder druk staat door de elektromagnetische straling van de elektronica en de bedrading van het vliegtuig; maar ook door het lawaai en de trilling.
  • giftige en ongewenste energieën los te laten die je tijdens de reis overneemt. Deze ophoping van ‘vervuiling’ in de aura tijdens de vlucht is één van de belangrijkste oorzaken van het ontstaan van een jetlag.
  • en tot slot, en misschien wel het belangrijkste, om desoriëntatie tegen te gaan die ontstaat door het reizen naar nieuwe plaatsen en het reizen door verschillende tijdzones.
  • Travel Ease remedie helpt je tijdens de reis je energetische verbinding met de aarde te updaten, zodat je als je aankomt op je eindbestemming daar ook echt bent. Zowel fysiek als energetisch.

Gebruik van de remedie:

Voor het maximale effect begin je de Travel Ease remedie enkele dagen voor je vlucht in te nemen. Tijdens je vlucht neem je de remedie ook minstens drie keer in. Je kunt ook wat druppeltjes toevoegen aan je fles water aan boord. Herhaal de inname ook nog enkele dagen na aankomst op je eindbestemming.
Heb je een hele lange vlucht voor de boeg? Probeer de remedie dan elk uur in te nemen. Deze combinatie remedie is ook verkrijgbaar in sprayvorm met een toevoeging van essentiële oliën.

Wat kun je nog meer doen?

  • Zorg ervoor dat je voldoende (water) drinkt aan boord.
  • TIP: Ik neem geregeld theezakjes en een grote (lege) thermoskan mee in mijn handbagage. Aan boord laat ik de thermoskan vullen met gekookt water. Theezakje erin en ik heb tijdens de vlucht en grote thermoskan verse thee.

Goede reis!